parhaat
talotekniset
ratkaisut

Ota yhteyttä

Pitkäikäinen, ympäristöystävällinen ja kustannustehokas kokonaisratkaisu

1

kustannusten hallinta

2

läpiviennin hallinta

3

hankinta ja laatu

Rakennusprojektin johtamista suunnittelusta ylläpitoon

Vahva asiakkuuksien hallinta on teknisen osaamisen ohella tärkein kilpailukykyymme vaikuttava tekijä. Tavoitteemme on luoda projektista toiseen jatkuvia liikesuhteita. Tässä olemme onnistuneet panostamalla pysyvään yhteistyöhön ja kykyyn hoitaa sovitut projektit sovitussa budjetissa ja aikataulussa. Ammattitaitoisella projektinjohdolla langat pysyvät käsissä avoimen ja systemaattisen tiedonvaihdon sekä yhteiseksi koetun merkittävän tavoitteen ansiosta.

Avaimet käteen

Laatu

Osaavissa käsissä urakka rakentuu kerralla kuntoon laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Kestävyys

Uudesta rakennuksesta halutaan tehdä aina mahdollisimman pitkäikäinen ja helposti muunneltava.

  • Hernesaaren ranta

Hernesaaren ranta

05/2018

Kohde: Helsinki, Hernesaari
Aikataulu: 2015 ja 2018
Asiakas: Restamax Oyj

Rakensimme kesällä 2015 Helsingin eteläisimpään kärkeen, Hernesaaren rantaan, 1200 asiakaspaikkaa sisältävän ravintola- ja vapaa-ajankeitaan. Suuritöisen projektin kokonaisuuden, työvaiheiden ja aikataulujen huolellinen suunnittelu oli tärkeää, sillä tapahtuma-alueella oli useita eri osa-alueita, kuten konteista rakennettuja ravintoloita, kahvila sekä paikka ulkoilmakonserteille.

1

Täsmällinen projektinjohto piti langat käsissään ja alue avattiin juhlijoille aikataulussa.

2

Rakennusprojektin toinen vaihe valmistuu kesällä 2018, kun laajennamme alueen 4000:lle asiakkaalle. Rantaan tulee suurempi terassialue, uusia ravintolakontteja, esiintymislava, auringonottopaikka sekä nurmialue erilaisia aktiviteetteja varten.