toimivat
tilat
tuottavat

Ota yhteyttä

Toimivan yrityksen käyntikortti ja sijoittajan sampo

10000

neliötä uutta toimitilaa

500

paremmin viihtyvää käyttäjää

Liiketoimintasi kulmakivi

Toimitiloja rakentaessa pystymme toteuttamaan yksilöllisiä ratkaisuja yritysten erilaisiin muuttuviin toimitilatarpeisiin. Meille ovat tuttuja niin pääkonttoritason toimistotilat kuin myös teollisuuslaitokset, hallit ja ravintolat. Urakkamme sisältävät suunnittelun, projektinjohdon, työnjohdon, valvonnan sekä urakoinnin avaimet käteen -palveluna. Saat kaiken kätevästi yhdeltä luotettavalta toimijalta. Me näemme rakentamisen palveluna, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Siksi pitkäaikainen yhteistyö onkin toimintamme kulmakivi. Kohtaamme jokaisen projektin ja asiakkaan yksilöllisesti ja tarjoamme parhaat ratkaisut asiakkaidemme tavoitteiden saavuttamiseksi.

Yhteistyöllä

Toimitus

Toimitilojen saneeraus on yksi vahvimmista erityisosaamisalueistamme. Nopeus ja suunnitelmallisuus näyttelevät siinä isoa roolia.

Projektinjohto

Aktiivinen ja avoin yhteydenpito kaikkiin osapuoliin on ratkaisevan tärkeässä osassa niin urakan onnistumisen kuin yhteistyön jatkumisen kannalta.

  • Stark pääkonttori
  • Xerox pääkonttori
  • Hacklin
  • Abloy
  • Willis Towers Watson
  • Arrow

Stark pääkonttori

05/2018

Kohde: Stark pääkonttori, Espoo
Aikataulu: 03-04/2018
Laajuus: 1100 m2 kokonaisvaltainen toimistoremontti
Asiakas: Ilmarinen

Huonokuntoisesta toimistotilasta remontoitiin Starkin pääkonttoriksi kelpaava helmi. Yhteistyösttä hyvin laatutietoisen asiakkaan kanssa suunnitellut tilat toteutuivat aikataulussa ja budjetissa. Kokonaisvaltainen remontti sisälsi väliseinämuutostyöt, missä kaikissa kovat äänieristysvaatimukset, uuden keittiön, edustustilat, sähköt, lattiat ja wc-tilat.

1

Tilaan valikoitui helposti ylläpidettävä ja miellyttävä tekstiililaatta. Hyvä askeltuntuma ja askeläänen vaimennusominaisuudet tekevät materiaalista toimivan.

1

Markkinoiden laadukkaimmat ja valovoimaisimmat led-valot parantavat viihtyisyyttä ja työskentely olosuhteita sekä säästävät ylläpitokustannuksissa jopa 68% perinteisiin loisteputkiin verrattuna.

1

Tilojen ja työpisteiden jakaminen lasiseinillä tuo ilmavuutta ja modernia ilmettä toimistoon. Nykyaikaisissa lasielementeissä on myös erinomaiset ääntäeristävät ominaisuudet 66.2 rw 44db.

Xerox pääkonttori

Kohde: Xerox pääkonttori, Espoo
Aikataulu: 04/2018
Laajuus: 400 m2 muutostyös
Asiakas: Ilmarinen

Yhteistyössä vuokralaisen tilamuutos yhteistyökumppanin CPRE:n kanssa tehtiin käyttäjän liiketoimintaan ja toimintatapoihin sopivat ja aikaa kestävät uudet toimitilat Apollo Business Centeriin. Tiukka aikataulu ja huolehtiminen siitä ettei kohteen muiden käyttäjien liiketoiminta häiriinny tarpeettomasti toivat omat haasteensa urakkaan.

1

Väliseinä muutosten yhteydessä äänieristystä lisättiin viihtyvyyden parantamiseksi äänieristyslevyillä ja -massalla.

Hacklin

Kohde: Hacklin, Espoo
Aikataulu: 12/2017-01/2018
Laajuus: 510 m2, toimistotila
Asiakas: Fennia Kiinteistövarainhoito

Vuoden vaihteessa Stella Business Parkissa jo useita vuosia viihtyneelle vuokralaiselle – Hacklinille remontoitiin uudet isommat tilat. Tiukassa aikataulussa onnistuttiin toteuttamaan kokonaisvaltainen muutostyö joka sisälsi väliseinä muutokset, uudet lasielementit, uuden valaistuksen, lattiat ja keittiön.

1

Erinomaisesti ääntäeristävät 44.2 rw 39 db - ja asiakkaan toiveiden mukaan mitoitetut, maalatut ja käsitellyt lasielementit luovat modernin ja ilmavan kokonaisuuden.

Abloy

Kohde: Abloy, Espoo
Aikataulu: 11/2017-12/2017
Laajuus: 650 m2
Asiakas: Fennia Kiinteistövarainhoito

Vuoden vaihteen tienoilla Stella Business Parkissa jo useita vuosia viihtyneelle vuokralaiselle – Abloylle remontoitiin uudet isommat tilat. Tiukassa aikataulussa onnistuttiin toteuttamaan kokonaisvaltainen muutostyö joka sisälsi väliseinä muutokset, uudet lasielementit, uuden valaistuksen, lattiat ja keittiön sekä Abloylle rakennettiin myös oma erikoisvalmisteinen turvahuone.

Willis Towers Watson

Kohde: Willis Towers Watson toimitilat, Espoo
Aikataulu: 04/2017
Laajuus: 420 m2
Asiakas: Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Vuonna 2017 Stella Business Parkissa jo useita vuosia viihtyneelle vuokralaiselle – Willis Towers Watson remontoitiin uudet isommat tilat. Tiukassa aikataulussa onnistuttiin toteuttamaan kokonaisvaltainen muutostyö joka sisälsi väliseinä muutokset, uudet lasielementit, uuden valaistuksen, lattiat ja keittiön.

Arrow

05/2018

Kohde: Arrow toimitilat, Espoo
Aikataulu: 06/2017-07/2017
Laajuus: 1600 m2
Asiakas: Cromwell

Vuoden 2017 kesällä toteutettiin yhdelle Stella Business Parkin suurimmista vuokralaisista laaja toimisto- ja koulutusitlojen muutosurakka. Käyttäjä oli osittain remontin aikana tiloissa, mikä otettiin huomioon suunnittelussa ja toteutuksessa. Tiukassa aikataulussa ja mahdollisimman pienelleä häiriöllä Arrowlle ja muilla yrityspuiston käytttäjille onnistuttiin toteuttamaan kokonaisvaltainen muutostyö joka sisälsi väliseinä muutokset, uudet lasielementit, uuden valaistuksen, lattiat ja keittiöt.