ECC on remontoinut Stella Business Parkissa 10 000 neliötä

Ota yhteyttä

ECC hoitaa remontteja ja muutostöitä useissa kotimaisissa yrityspuistoissa. Yksi näistä on espoolainen Stella Business Park.

Stella Business Park:

  • Rakennettu vuonna 2001 Espoon Leppävaaraan.
  • Koostuu neljästä rakennuksesta, joissa on yhteensä 25 500 neliötä toimitilaa.
  • Tarjoaa tällä hetkellä kodin 134 yritykselle eli noin 1300 henkilölle.
  • Kyselyn mukaan 98,4 % vuokralaisista suosittelisi Stella Business Parkia muillekin.

ECC on remontoinut Stellassa 10 000 neliötä toimitilaa

Toimitilaremontteihin erikoistunut ECC on saneerannut kahden vuoden aikana arviolta 10 000 neliömetrin edestä toimitilaa Stella Business Parkissa. Yhteistyö yrityspuiston kanssa jatkuu edelleen.

ECC:n Stellassa hoitamat projektit ovat olleet suurimmaksi osaksi yksittäisten toimitilojen muutostöitä, joihin on sisältynyt muun muassa väliseinien rakentamista sekä valaistuksen ja mattojen vaihtamista. Myös kalusteita on tilattu ECC:n kautta. Lisäksi ECC on laatinut yrityspuiston toimistoille kustannustehokkaan perussuunnitelman.

Stella Business Parkin remonteissa kiitosta on kerännyt muun muassa ECC:n tarjoama helposti lähestyttävä materiaaliluettelo. Selkeästä kansiosta asiakkaan on kätevä valita esimerkiksi matot lattialle.

“Kukaan muu ei pysty reagoimaan näin nopeasti”

Stella Business Parkin kiinteistömanageri Antti Jalomäki ylistää ECC:n reaktiokykyä ja kustannustehokkuutta.

“ECC on nopea. Työt onnistuvat myös kiireaikataululla. Kukaan muu ei pysty reagoimaan näin nopeasti”, Jalomäki tiivistää.

Jalomäen mukaan nopeat ja kustannustehokkaat saneeraukset ovat Stellalle kilpailuetu. Mitä tehokkaammin saneerattava toimitila saadaan käyttökuntoon, sitä vähemmän asiakkaat joutuvat seisottamaan kiinteistöä tyhjänä.

“Kaikissa aikatauluissa on pysytty”

Toimitilapalveluita tarjoava Pearco Oy on tehnyt Stella Business Parkissa yhteistyötä ECC:n kanssa. Pearcon projektipäällikkö Mikko Murto kiittelee ECC:tä vastaavin sanankääntein kuin Jalomäki:

“ECC on pysynyt kaikissa aikatauluissa. Heillä huomioidaan asiakkaan tarpeet ja toiveisiin reagoidaan joustavasti. Kun matkan varrella tulee muutoksia, niitä ei käydä jauhamaan, vaan kaikki tapahtuu ketterästi”, Murto sanoo.

Jalomäen ja Murron tyytyväisissä kommenteissa voi kuulla kaikuja ECC:n työfilosofiasta. ECC:llä on panostettu logistiikkaan ja tehokkaisiin prosesseihin, jonka takia urakat pysyvät aikataulussaan, ja muutoksiin reagoiminen onnistuu helpommin kuin kiinteistöalalla yleensä.

European Construction Company Oy on suomalainen toimitilarakentamiseen keskittyvä rakennusyhtiö. Ainutlaatuisen toimitusketjun ja projektimallin ansiosta 95 % kohteistamme on toteutettu jopa alkuperäistä aikataulua nopeammin. Haluatko toimitilojesi rakentajaksi kumppanin, johon voi luottaa? Tutustu referensseihimme.